Awaria Tira
Cytat z Gość data 12 października, 2022, 8:28 pmCzy są jakieś procedury w przypadku awarii tira poza granicami Polski? Chodzi mi o to, czy regulamin firmy w takim przypadku musi być z czymś zgodny, np przepisami jakiejś ustawy etc, czy każda firma ma prawo do dowolnych ustaleń?
Czy są jakieś procedury w przypadku awarii tira poza granicami Polski? Chodzi mi o to, czy regulamin firmy w takim przypadku musi być z czymś zgodny, np przepisami jakiejś ustawy etc, czy każda firma ma prawo do dowolnych ustaleń?
Cytat z Bogdan data 25 października, 2022, 8:16 pmMoim zdaniem najprościej w takim przypadku jest wezwać jakiś mobilny serwis. Ja przynajmniej bym tak zrobił. Zresztą sam mam zapisany w komórce numer do takiego serwisu. Mogę ci go podać - tel +48 602698955, brat korzystał i był bardzo zadowolony - wymiana sprzęgła w Volvo F12, ja na szczęście jeszcze jakoś nie byłem zmuszony naprawiać niczego po trasie...
Moim zdaniem najprościej w takim przypadku jest wezwać jakiś mobilny serwis. Ja przynajmniej bym tak zrobił. Zresztą sam mam zapisany w komórce numer do takiego serwisu. Mogę ci go podać - tel +48 602698955, brat korzystał i był bardzo zadowolony - wymiana sprzęgła w Volvo F12, ja na szczęście jeszcze jakoś nie byłem zmuszony naprawiać niczego po trasie...